Lancering trainingsplatform Gezinspiratieplein

Vol trots presenteren Gezinshuis.com, Jeugdformaat en Expect Jeugd vandaag het nieuwe leerplatform Gezinspiratieplein. Op dit platform bundelen organisaties de krachten om een speciaal geselecteerd leeraanbod te bieden aan gezinshuizen. De nieuwe website is live en je kunt je nu inschrijven voor passende trainingen- en opleidingen.

Herlancering Gezinspiratieplein met samenwerkingspartners

Gezinspiratieplein is in een nieuw jasje gestoken en is de verzamelplek voor trainingen en opleidingen speciaal afgestemd op de behoeften van gezinshuisouders. Daarnaast is er nog steeds veel achtergrondinformatie te vinden over het gezinshuisouderschap en kun je belangrijke organisaties vinden die bij deze beroepsgroep betrokken zijn. Gezinshuis.com is de drijvende kracht achter dit platform en werkt op het gebied samen met partijen als Jeugdformaat en Expect Jeugd. Zo bouwen we samen aan de groei en professionalisering van gezinshuiszorg in Nederland.

Over Gezinspiratieplein

Gezinspiratieplein is in 2012 opgericht om een impuls te geven aan gezinsvormen. Het gaat dan om gezinnen die op een professionele wijze zorgdragen voor uithuisgeplaatste kinderen. Tegelijkertijd is een van die gezinsvormen voor uithuisgeplaatste kinderen de afgelopen jaren enorm gegroeid. Dan hebben we het over gezinshuizen. Gezinshuis.com vertegenwoordigd tegenwoordig meer dan 200 aangesloten gezinshuizen die vanuit de franchiseformule werken in een vitaal, kwalitatief en liefdevol gezinshuis.

Het leeraanbod: Opleidingen en trainingen voor gezinshuisouders

Sinds 2012 is er met een groot netwerk praktijkkennis opgedaan, vastgelegd en gebundeld voor gezinshuizen. Toch ontbrak het nog aan een centraal platform waar gezinshuisouders leeraanbod konden vinden wat specifiek op hun behoeften en leervragen aansloot. Gezinshuis.com heeft het initiatief genomen om met zorgaanbieders en opleiders in Nederland te kijken naar relevant aanbod en dat bij elkaar te brengen. Jeugdformaat en Expect voor Jeugd zijn de eerste samenwerkingspartners met een prachtig trainingsaanbod voor gezinshuizen.

Sluit je bij ons aan!

Gezinspiratieplein werkt graag samen met organisaties die op kennisgebied iets te bieden hebben voor gezinshuisouders. Heb je als organisatie iets te bieden voor gezinshuisouders? Of het nou om trainingen, opleidingen of andere kennis gaat, we horen graag van je! Neem contact met ons op voor meer informatie.