Webinars Administratie & Financiën voor Gezinshuizen

Welke kosten zijn zakelijk aftrekbaar en wat zijn de regels omtrent de aankoop van een woning? Op deze vragen en nog veel meer geeft Gerda van Duinkerken in samenwerking met Gezinshuis.com antwoord in een tweetal webinars op 29 september en 6 oktober over Administratie en Financiën.

29 september Webinar Administratie & Financien voor startende gezinshuizen

Ben je recent gestart met je gezinshuis of ga je binnenkort starten? Dan komt er een hoop op je af, ook financieel gezien. Een onderdeel van het selectietraject bij Gezinshuis.com omvat het ondernemersplan, maar ben je ook op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op financieel en belasting gebied? Op 29 september van 10.00 tot 11.30 uur vertelt Gerda van Duinkerken van In Balans Administratie je de ins- en outs en is er ruimte om vragen te stellen. Aanmelden kan via het formulier hieronder en is exclusief voor leden van Gezinshuis.com.

6 oktober Webinar Administratie & Financiën voor gevestigde gezinshuizen

Loop je al een tijdje mee in de gezinshuiswereld maar kun je wel wat nieuwe inzichten gebruiken voor je onderneming? Heb je vragen over je pensioen of de nieuwste wet- en regelgeving? Gerda is met haar administratiekantoor gespecialiseerd in het helpen van Gezinshuizen en deelt graag haar kennis met je. Heb je vragen? Ook daar is genoeg ruimte voor in dit webinar op donderdag 6 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Aanmelden kan via het formulier hieronder en is exclusief voor Gezinshuizen van Gezinshuis.com.