Franchisemeeting 12 april 2022

Op dinsdag 12 april nodigen we je van harte uit voor onze jaarlijkse franchisemeeting! Vanuit de vorige franchisemeeting kregen we veel enthousiaste reacties. De thema’s die werden besproken speelden dicht bij het gezinshuisleven. Dit heeft ons voor 2022 uitgedaagd om ook nu weer thema’s te kiezen die aan het hart gaan in de gezinshuizen.

We gaan praten over:

  • Voeding: Wat doet dat met kinderen die in gezinshuizen wonen? Wat doet dat met jou? Wat maak je mee en hoe ga jij en andere gezinshuisouders ermee om?
  • Dieren: Hoe belangrijk zijn dieren in het gezinshuis? Bereiken we meer met de kinderen omdat er dieren zijn? Wat vinden de dieren daarvan?
  • Leren kinderen beter verbinden met elkaar door voeding en dieren?

De sprekers en gespreksleiders hebben veel nagedacht over voeding en dieren in gezinshuizen. Hebben ideeën, voorbeelden en horen graag wat jullie ervan vinden.

Welke sprekers zullen dat zijn? Je leest het in de agenda die je vooraf krijgt toegestuurd. Dus meld je aan voor deze inspirerende dag!

Praktische informatie

Datum: 12 april

Tijd: 09.30 uur – 14:00 uur

Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30 in Bunnik

Toegang: Conform de dan geldende coronamaatregelen vanuit de Rijksoverheid

Hoe aanmelden?

  • Meld je vóór 24 maart aan via onderstaand formulier.
  • Allergieën of dieetwensen? Vermeld dit dan in het opmerkingen veld.
  • Mocht je toch niet kunnen, laat dit dan minimaal een week van tevoren weten via communicatie@gezinshuis.com. (Zo voorkomen wij onnodige kosten).


Franchisemeeting 12 april 2022

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en het adres van de locatie.