Franchisemeeting Gezinshuis.com 2024 groot succes

Vorige week maandag, 8 april 2024, kwamen gezinshuizen van gezinshuis.com weer bijeen voor de jaarlijkse franchisemeeting met als thema “patronen doorbreken”. Daar dachten onze sprekers over mee, want hoe doorbreek je patronen? Niet alleen in jezelf en je eigen denkwijze, maar ook in die van je werkveld en geworteld in de samenleving? Dit jaar waren we te gast in het Afas Theater in Leusden.

Floortje Scheepers & Sarah de Vreugd

Drs. Floortje Scheepers, Jeugdpsychiater in het UMC Utrecht en auteur van het boek “mensen zijn ingewikkeld” hield een geweldig ontvangen lezing over de problemen met het DSM classificatiemodel en de toepassing hiervan. De manier van het classificeren van problemen in de jeugdgezondheidszorg zijn zo vast geworteld in onze manier van denken en doen, terwijl we daar ook heel anders naar zouden kunnen én moeten kijken om de samenleving voor iedereen een fijne plek te maken. Voor velen herkenbaar en heel welkom! Na een korte koffiepauze gaf Sarah de Vreugd een workshop over werkdruk en werkgeluk, hoe je de balans kunt zoeken en vinden in de drukte van het dagelijkse leven als gezinshuisouder en hoe belangrijk het is om die momenten voor jezelf te pakken.

Lunch en bijpraten over gezinshuizen

Als afsluiting genoten we van een heerlijke lunch waarbij er volop nagepraat werd en collega gezinshuisouders elkaar konden ontmoeten en bijpraten. Zo ontstaat er weer volop verbinding en verbreding in het werk dat 24/7 doorgaat. We hebben hele positieve signalen ontvangen van onze gezinshuizen en kijken uit naar weer een succesvolle editie in 2025!

Gezinshuis starten bij Gezinshuis.com?

Wil je een gezinshuis starten? Bij gezinshuis.com doe je dat niet alleen. Je wordt professioneel begeleidt van start tot finish en daarna. Je wordt onderdeel van een community van 200+ gezinshuizen en staat sterk vertegenwoordigd in het werkveld. Meer weten? Neem contact met ons op!