Informatieavonden Gezinshuis.com 2022

Met nog een paar maanden te gaan in 2022 organiseert Gezinshuis.com zelf en in samenwerking met verschillende zorgaanbieders nog enkele informatieavonden. Denk jij erover na om een Gezinshuis te starten? Dan is dit het moment om meer informatie in te winnen.

Open avond gezinshuis.com

Op 15 september en 24 november organiseert Gezinshuis.com een online open avond. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen Huub en Harold, contactpersonen bij Gezinshuis.com, je meer over het werk als gezinshuisouder en het werving- en selectietraject van Gezinshuis.com. Daarnaast hoor je meer over de ondersteuning die je kunt verwachten vanuit de franchise en onze community van gezinshuisouders. Aanmelden is vereist.

Informatieavonden in samenwerking met zorgaanbieders

Er zijn verschillende vormen mogelijk om een gezinshuis in te starten. Je kunt bij ons in de franchise gaan, als eigen ondernemer heb je dan zelf een contract met een zorgaanbieder, je kunt in loondienst gaan bij een zorgaanbieder of je gaat volledig zelfstandig, dit noemen we ook wel vrijgevestigd. Tijdens onze open avonden met zorgaanbieders in verschillende regio’s van Nederland vertellen we over de verschillen en overeenkomsten van deze gezinshuisvormen. De volgende online informatie avonden staan nu nog gepland in 2022.

  • 20 september 2022: Gezinshuis.com en Enver, regio Zuid-Holland
  • 22 september 2022: Gezinshuis.com en het Leger des Heils, regio Midden-Nederland (Utrecht e.o.)
  • 19 oktober 2022: Gezinshuis.com en Jeugdformaat, regio Zuid-Holland