Seminar maandag 6 juli 2020

‘Ondernemersrisico’s, een spade dieper…’

Zelfstandig ondernemer zijn, daar komt een hoop bij kijken. Bij een gezinshuis is de situatie extra bijzonder, omdat privé en zakelijk door elkaar heen lopen. Welke risico’s loop je bijv. bij arbeidsongeschiktheid of overlijden? En hoe kun je hier zo goed mogelijk op anticiperen?

In het interactieve, gratis seminar ‘Ondernemersrisico’s, een spade dieper….’ stelt Johan Meijer van ‘Meijer Assurantiën’ tal van vragen over ondernemersrisico’s, verzekeringen en (beroeps)aansprakelijkheid aan de orde. Zaken waar je niet dagelijks mee te maken krijgt, maar die wel belangrijk zijn om goed in de peiling te houden.

Meijer is vanaf 1999 zelfstandig ondernemer en runt met 7 mensen een financieel advieskantoor in Hasselt, onder de rook van Zwolle. Vanaf 2016 zijn er inmiddels meer dan 100 gezinshuizen die bij hem de speciaal ontwikkelde gezinshuispakketpolis afnemen. De avond wordt gehouden op maandag 6 juli a.s. en start om 19.30 uur In Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100. Er kunnen maximaal 30 personen aan mee doen, dus schrijf je snel in!