Samenwerking met William Schrikker

Versterkende samenwerking om ieder kind een veilig thuis te bieden

William Schrikker zal vanaf 1 januari 2020 voor professionele zorg in gezinshuizen landelijk gaan samenwerken met de gezinshuizen aangesloten bij Gezinshuis.com. De bestaande gezinshuizen van William Schrikker Zorg & Wonen kunnen mee in dit nieuwe samenwerkingsverband.

Roel Rijskamp van Gezinshuis.com is blij met het partnerschap: “Voor onze gezinshuizen is dit heel goed nieuws. William Schrikker is gespecialiseerd in zorg voor kinderen met een beperking en/of  complexe problematiek. Daarnaast werkt ze landelijk en heeft ruime ervaring op het vlak van pleegzorg. Deze samenwerking versterkt ons verder in onze missie om ieder kind een veilig thuis te bieden.”

Ook Ronald van Rooden, directeur William Schrikker Pleegzorg – Zorg & Wonen, is enthousiast: “Met deze samenwerking zullen wij nog beter invulling kunnen geven aan het bieden van de juiste zorg in een zo thuis mogelijke omgeving, in heel Nederland. Gezinshuis.com biedt landelijk service en kwaliteitsconcepten ondersteunend voor het dagelijkse werk van gezinshuisouders. Met deze samenwerking maken wij optimaal gebruik van elkaars expertise”.