Franchisemeeting 3 april 2023

Op maandag 3 april 2023 is het weer zover: onze jaarlijkse Franchisemeeting waarbij we mekaar als gezinshuisouders ontmoeten, ons laten inspireren door kennis uit het veld en we van gedachten kunnen wisselen over actuele onderwerpen in ons werk als fulltime jeugdhulpverleners.

Over trauma en bewegen, hoe kun je sport en beweging effectief inzetten?

Gezinshuiskinderen hebben vaak te maken met onverwerkte, diepliggende trauma’s. Dit jaar is het thema van onze Franchisemeeting dan ook Trauma & Bewegen. Hoe kan beweging en sport zowel een positieve mentale als een positieve fysieke bijdrage leveren aan de gezondheid van het kind? Wat zijn de do’s en don’ts als het gaat om sporten met trauma’s? Twee enthousiaste experts uit het werkveld geven inspirerende workshops over dit mooie onderwerp.

De locatie: Olympisch Sportcentrum Papendal in Arnhem

Wat past er beter bij dit onderwerp dan de thuisbasis van NOC NSF? Sportcentrum Papendal is een fenomeen binnen de Nederlandse topsport. Hier wordt niet alleen getraint door de allerbeste sporters van de wereld, hier wordt ook nieuw talent gecoacht en getraint om het beste uit zichzelf te halen. Mentale gezondheid speelt hierbij een hele belangrijke rol. En jonge sporters lopen ook tegen grenzen en problemen aan in hun ontwikkelen. Kortom, alle disciplines waar wij als jeugdhulpverleners mee te maken hebben, komen ook terug bij dit centrum voor topsport.

Meld je nu aan voor de Franchisemeeting op 3 april 2023

We kijken uit naar een dag vol inspiratie en verbinding op het thema ’trauma en bewegen’. Het dagprogramma duurt van 09.30 tot ongeveer 13.00 uur en wordt afgesloten met een lekkere lunch. Deze dag is exclusief voor leden van Gezinshuis.com. Kom je ook? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier!