Vacature Communicatieadviseur 16-24 uur

Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van Gezinshuis.com en bijdragen  aan onze missie ‘ieder kind een veilig thuis!’ Dan is deze functie iets voor jou. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en slagvaardige communicatieadviseur.

Wat ga je doen?

Als ambitieuze communicatieadviseur begrijp je als geen ander wat de kracht van communicatie is. Je verstaat je vak in de volle breedte. Vanuit je rol als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het communicatiebeleid op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Het communicatiebeleid sluit aan op de visie en doelen van de organisatie. Hierdoor zorg je ervoor dat Gezinshuis.com zich juist positioneert, profileert en communiceert. Je houdt politieke en maatschappelijke ontwikkelingen in de gaten. Je voorziet de gevestigde gezinshuisouders, zorgaanbieders en overheden van actuele en relevante informatie. Je informeert collega’s over ontwikkelingen en besluiten en zorgt voor interessante inhoud op onze website en social media-kanalen. Je weet met wervende teksten nog meer professionals enthousiast te maken voor het vak gezinshuisouder en helpt mee met de organisatie van open avonden en events.  

Over ons

Gezinshuis.com is een landelijke non-profit organisatie vóór en door gezinshuizen gevestigd in Ede. Gezinshuis.com start en begeleidt gezinshuizen om uithuisgeplaatste kinderen een veilig thuis te bieden. Dat doen we via een succesvolle franchiseformule. De gezinshuisouders zijn zelfstandig ondernemers, maar met commitment aan onze kwaliteitsprincipes en binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving. Wij ontwikkelen onze kennis voortdurend om de gezinshuizen goed te kunnen ondersteunen en zorgen voor een volwaardige toegang tot het jeugdzorgveld. Daarbij richten wij ons op de vitaliteit en ontplooiing van de gezinshuisouders. Zo staan we samen sterk in onze missie: ‘Ieder kind een veilig thuis!’

Werken bij Gezinshuis.com betekent:

 • Een leuke verantwoordelijke en veelzijdige baan in een dynamische werkomgeving;
 • Enthousiaste betrokken collega’s;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg. Inschaling is afhankelijk van opleiding en/of ervaring.  De functie is ingedeeld in schaal 9 (max. €3.888,56 bruto/mnd o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en mogelijkheid en voorzieningen om deels vanuit huis te werken.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een communicatie-opleiding afgerond op hbo-niveau;
 • Je hebt ervaring met in- en externe communicatie inclusief persvoorlichting;
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en kan goed netwerken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je past moeiteloos je tone of voice aan op de doelgroep en schrijft begrijpelijke teksten;
 • Je bent creatieve online topper;
 • Je bent ambitieus en draagt bij aan nieuwe ideeën;
 • Je bent flexibel en kan goed samen werken binnen het team.

Meer informatie en/of solliciteren

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur dan voor 4 februari 2022 een mail met jouw cv en motivatiebrief naar personeel@gezinshuis.com  t.a.v. Manon Buitenhoff ten Cate.  Heb je vragen over deze vacature, dan kan je contact opnemen met ? via 0342-450 253. Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.