Open avond woensdag 19 mei – Pameijer

Bij Pameijer geloven we dat je iedere dag een stapje verder kunt komen. En dat de kracht om dat te kunnen in iemand zelf zit. Het zijn de kleine stapjes die het begin zijn van verandering. Ogenschijnlijk kleine overwinningen die tot iets veel groters kunnen leiden.

Als gezinsouder help jij kinderen en jongeren om deze kleine overwinningen te behalen. Door gewoon mee te draaien in een gezin. Dat zit in kleine dingen die een groot effect hebben. Samen de tafel dekken, spelletjes spelen of een luisterend oor bieden na school. Met passie en professionaliteit zorgen jij (en je partner) voor een veilige en vertrouwde omgeving, waar kinderen en jongeren weer vertrouwen in zichzelf krijgen. En een goede (her)start voor een hoopvolle toekomst.

Hoe ziet dat eruit?
Als gezinsouder ben je een professionele opvoeder. Werk en privé lopen in elkaar over. Je hebt hart voor de zorg en vindt het prettig om je eigen tijd in te delen en te functioneren als ondernemer. Pameijer biedt verschillende mogelijkheden om gezinsouder te zijn.

Kom naar de open avond
Ben je geïnteresseerd om gezinsouder te worden of wil je hier meer over weten? Pameijer organiseert op woensdag 19 mei een open avond voor potentiële gezinsouders. Tijdens deze avond vertellen we je alles over de mogelijkheden en kun je terecht voor vragen zoals: wie is precies de doelgroep, welke afspraken worden er gemaakt over het aantal plekken, hoe kan ik gezinsouder worden en wie kan mij helpen met de start van een gezinshuis.

Wanneer:        woensdag 19 mei 2021
Tijd:                 19.00 uur
Locatie:           als de coronamaatregelen het toelaten vindt de open avond plaats aan de
Dawesweg in Rotterdam. Als de maatregelen het niet toelaten wordt de open avond via MS teams gehouden. De uitnodiging hiervoor krijg je na aanmelding.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar William Buys (manager Pameijer Groeit Op) via william.buys@pameijer.nl.