Opvolgers gezocht in Spanje voor meiden in Jeugdzorg

Zinvol werken én wonen in Spanje
In december 2016 besloten Koen en zijn gezin zich maximaal 5 jaar in Spanje te vestigen, om een droom te realiseren:  de opzet van de meiden behandelgroep Under The Fig Tree. Soms lopen meiden Nederlandse meiden tussen 15-23 jaar met herhaling in hun ontwikkeling vast en is het nodig dat ze voor een aantal maanden in een nieuwe en veilige omgeving werken aan een stevigere basis, zonder triggers, voor het moment dat ze weer terugkeren naar Nederland.  Under The Fig Tree is daarvoor de plek bij uitstek.

Bewezen succes
De 5 jaar zijn bijna voorbij en dit gezin keert terug naar Nederland. Maar met het bewezen succes van  Under The Fig Tree willen zij – en velen met hen- dat Under The Fig Tree blijft bestaan. UTFT is na jaren van doorzetten en pionieren een goed draaiende en unieke zorgorganisatie met een duidelijke visie, methodiek en gezond financieel beleid. Totdat zij vetrekken vangen ze meiden op en willen dat UTFT, ook na hen, dat blijft doen. Wie neemt het stokje over? De organisatie is op zoek naar mensen die de uitdaging aandurven en willen te investeren in een toekomst in Spanje.

Mooie woonplek
Terwijl het werk een inspirerende uitdaging is, is het wonen een bijkomende bonus. Je gaat wonen in een rustig klein dorp in Noordwest Spanje, halverwege een berg, dicht bij bossen met wilde paarden, fascinerende natuur en een 20 minuten rijden van de prachtige stranden van de Atlantische Oceaan. Het huis is ruim en licht en biedt voldoende ruimte voor aparte bewoning door een gezin en de meiden die opgevangen worden. Er omheen ligt een zeer grote tuin om in te zitten en te spelen en ook een flinke moestuin. De dorpsbewoners zijn gemoedelijk en gastvrij.

Interesse
Is je interesse gewekt en wil je meer info? Bel, app of mail gerust naar koen@underthefigtree.nl, 0031 6 48 90 63 24. Meer info: www.underthefigtree.nl