De kracht van samenwerken

Goede samenwerking leidt tot mooie resultaten. Dat ervaren we elke dag weer in de gezinshuizen en binnen onze organisatie. We hechten daarom veel waarde aan het netwerk van partijen en ketenpartners waar we mee samenwerken.

Freelance professionals: ondersteuning op maat

Binnen onze formule werken wij veel samen met freelance professionals. Zij ondersteunen onze gezinshuisouders. Gezinshuisouders zijn 24/7 aan het werk. De zorg voor de kinderen en de contacten met hun netwerk zijn intensief. Daarnaast vraagt ook het ondernemerschap en het eigen sociale leven aandacht. Er kunnen zich allerlei hulpvragen voordoen binnen een gezinshuis waar wij graag bij ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan coaches, financieel advies of bouwkundig advies voor een verbouwing. Elk gezinshuis is uniek en heeft ook eigen specifieke hulpvragen. In ons uitgebreide netwerk is er altijd wel een professional die kan helpen. Door een oplossing te bieden die past bij de specifieke vraag en context van het huis.

Andrea Klap (regiomanager Juvent)‘Werving en selectie van gezinshuisouders laten wij graag aan experts over.’

Gemeenten en zorgaanbieders

We werken samen met gemeenten en een grote groep zorgaanbieders. Zij plaatsen kinderen en jongeren in gezinshuizen van Gezinshuis.com. Wij verzorgen de start en begeleiding van de gezinshuisouders. Er zijn meerdere vormen van samenwerking mogelijk. Wij werken samen met 14 twentse gemeentes en ook met bijvoorbeeld de gemeente Barneveld.
Zorgaanbieders waarmee we zijn verbonden:

logo Lindenhoutlogo 'sHeerenloologo Intermetzologo yorneologo Juvent

Bekijk hier alle zorgaanbieders waarmee we samenwerken.

logo_altralogo_ambiqlogo_Amerpoortlogo_careanderlogo_cordaanlogo_hoederloogroeplogo_jeugdformaatlogo_kentalislogo_leger des heilslogo_lijn5logo_maashorstlogo_parlanlogo_profilalogo_reinaerdelogo_Rubiconlogo_sgjlogo_triaslogo triadelogo_xonarlogo_youkelogo_horizon_websitesjdg_kleinJarabee

Optimalisatie van onze bedrijfsvoering

Door bepaalde zaken aan experts over te laten, hebben we zelf meer tijd en ruimte om ons te focussen op waar wij goed in zijn; namelijk het starten en begeleiden van gezinshuizen. Onderstaande organisaties ondersteunen ons, ieder vanuit zijn eigen expertise.

Logo adjustintimelogo Beenslogo Calibrislogo Fonds NutsOhralogo Dok14logo Visser&VisserFresh Yellow

Partnership en verbondenheid

Met diverse organisaties en initiatieven in de jeugdzorg voelen we ons verbonden of zijn we een partnership aangegaan:

  • Rudolphstichting: Vanaf het prille begin is de Rudolphstichting betrokken bij alle activiteiten die nodig waren om Gezinshuis.com te kunnen realiseren. De Rudolphstichting is een ideële projectontwikkelaar, die zich inzet voor kwalitatieve en innovatieve projecten in de jeugdzorg.
  • Alliantie Kind in Gezin: Gezinshuis.com is mede-initiatiefnemer van de Alliantie Kind in Gezin. Kijk voor meer informatie over de ambitie, de verschillende partners en projecten op www.inhuisplaatsen.nu.
  • Jeugddorp De Glind is een dorpsgemeenschap waar al meer dan 100 jaar kwetsbare kinderen met professionele steun veilig kunnen opgroeien en/of werken aan hun toekomst. Het is tevens de plaats waar Gezinshuis.com haar oorsprong vindt en waar wij, evenals een groot aantal gezinshuizen, gevestigd zijn. Bekijk video.
  • Gezinspiratieplein: Gezinshuis.com is mede initiatiefnemer van het Gezinspiratieplein, een kennisplatform voor en over pleeggezinnen en gezinshuizen.