Nieuws (Algemeen)

In onze groeiende organisatie creëren we een nieuwe functie voor marketing en communicatie. Voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketing en communicatie van Gezinshuis.com zoeken we een innovatie en proactieve medewerker Marketing & Communicatie. Het is een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Bekijk het volledige profiel >

Gezinshuis.com start met een nieuw concept voor gezinswoonvormen: de Gezinsgroep Plus. Deze woonvorm is bedoeld voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar die vanwege hun moeilijke geschiedenis complex gedrag vertonen.

150703 ondertekening paul kruse kleinWij bouwen continu aan een netwerk van professionals die gezinshuizen kunnen ondersteunen. Zij staan op het moment dat het nodig is, klaar om gezinshuisouders te ondersteunen bij hun specifieke vraag. Recent is de samenwerking met architect Paul Krüse van Archivice bv vernieuwd. En zijn we een nieuwe samenwerking met specialistisch coach Dorine Sweere aangegaan.

logo actie inhuisplaatsenOktober 2015 is door de Alliantie Kind in Gezin uitgeroepen tot ‘Maand van het Inhuisplaatsen’. Een maand vol activiteiten die laten zien dat uithuisgeplaatste kinderen het beste af zijn in eenpleeggezin of gezinshuis. Inzet: gemeenten en andere betrokkenen bij jeugdhulp enthousiast maken voor inhuisplaatsen en stimuleren dat ze daar werk van gaan maken.

 

Gezinshuis.com
Rudolphlaan 2
3794 MZ De Glind
T 0342 450 253

F 0342 459 021
info@gezinshuis.com

Laatste Tweet

Vandaag de kids in de moestuin laten zien dat ik aardappels uit de grond kan toveren. En dat ze dat zelf ook kunnen #elkkindeengezin

Retweeted 1 dag geleden

Agenda

 
08-10-2015
Tijd: 19:30 - 22:00

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi