Nieuws (Algemeen)

De WAT?!-krant en de Alliantie Kind in Gezin organiseren in het kader van de Maand van het Inhuisplaatsen een prijsvraag voor kinderen en jongeren: 'THUISKOMEN IN JE PLEEGGEZIN/ GEZINSHUIS'. Onderstaande informatie over de prijsvraag staat ook op de website van de de WAT?!-KRANT, klik hier.

In onze groeiende organisatie creëren we een nieuwe functie voor marketing en communicatie. Voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketing en communicatie van Gezinshuis.com zoeken we een innovatie en proactieve medewerker Marketing & Communicatie. Het is een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Bekijk het volledige profiel >

Gezinshuis.com start met een nieuw concept voor gezinswoonvormen: de Gezinsgroep Plus. Deze woonvorm is bedoeld voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar die vanwege hun moeilijke geschiedenis complex gedrag vertonen.

150703 ondertekening paul kruse kleinWij bouwen continu aan een netwerk van professionals die gezinshuizen kunnen ondersteunen. Zij staan op het moment dat het nodig is, klaar om gezinshuisouders te ondersteunen bij hun specifieke vraag. Recent is de samenwerking met architect Paul Krüse van Archivice bv vernieuwd. En zijn we een nieuwe samenwerking met specialistisch coach Dorine Sweere aangegaan.

Gezinshuis.com
Rudolphlaan 2
3794 MZ De Glind
T 0342 450 253

F 0342 459 021
info@gezinshuis.com

Laatste Tweet

RT @Inspiratieplein: Geen workshop of training, maar een ontmoeting over het thema eigen kinderen in je #gezinshuis: ow.ly/PPYqM

15 uur geleden

Agenda

 
08-10-2015
Tijd: 19:30 - 22:00

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi