Nieuws (Algemeen)

Sterk gezinshuis dankzij vruchtbare samenwerking

Familie Aalbers uit Wapenveld heeft als gezinshuis een unieke samenwerking met Stichting in de Wingerd. Het gezinshuis is gevestigd in een pand van de stichting en wordt op verschillende manieren gesteund. Zo hebben via de stichting een aantal vrijwilligers hun weg naar het gezinshuis gevonden.

Lees meer...

Bijeenkomst in De Glind toont gemeenten meerwaarde gezinshuis

Lunchen in een gezinshuis en in gesprek gaan met gezinshuisouders. Kennis uitwisselen over lokaal beleid voor uithuisgeplaatste kinderen. Dat zijn hoofdbestanddelen van ‘Samen aan tafel, bord erbij’, een programma voor wethouders, raadsleden en ambtenaren uit de provincies Gelderland, Utrecht, Flevoland en Overijssel.

Lees meer...

Gezinshuis Bloempje zoekt zorgaanbieder

Gezinshuis.com is een bijzondere samenwerking aangegaan met Gezinshuis Bloempje, in 't Harde. Afgelopen maand zijn Maarten en Leonie de Jong, gestart met dit gezinshuis, zonder vooraf een vaste zorgaanbieder te contracteren.

Lees meer...

Maak kennis met jeugddorp De Glind

Het kantoor van Gezinshuis.com is in jeugddorp De Glind. Een dorp wat helemaal is ingericht op de zorg voor jeugd. Onlangs is er een leuk, kort introductiefilmpje gemaakt over dit jeugddorp.

Lees meer...

Gezinshuis.com
Rudolphlaan 2
3794 MZ De Glind
T 0342 450 253

F 0342 459 021
info@gezinshuis.com

Laatste Tweet

RT @inhuisplaatsen: @JaraHagedoorn groeide op in #leefgroepen en #pleegzorg. Nieuwe ambassadeur schetst verhaal tinyurl.com/pkmjys7

1 dag geleden

Agenda

do feb 05 @19:30 - 22:00PM
Open Avond - 5 februari 2015

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief